Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per configurar la navegació dels seus usuaris, i per fer anàlisis sobre els seus hàbits de navegació.
Si continua navegant, considerarem que n'accepta l'ús. Pot gestionar les cookies o obtenir més informació consultant la nostra Política de cookies.
Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para configurar la navegación de sus usuarios, y para realizar análisis sobre sus hábitos de navegación.
Si continúa navegando, consideraremos que acepta su uso. Puede gestionar las cookies u obtener más información consultando nuestra Política de cookies.
Els alumnes de 1r de batxillerat, des de la matèria de Ciències pel món contemporani, han assistit a la xerrada “Més vegetals i menys animals” a la UVic, en el marc de les Tertúlies de Literatura científica, a càrrec de Julio Basulto, dietista i nutricionista.
En la conferència ha abordat el tema de l’alimentació vegetal, desmuntant falses creences i proporcionant arguments científics que l’avalen. Segons Julio Basulto, el patró dietètic que es relaciona amb una major qualitat de vida i, també, amb una major esperança de vida pot sintetitzar-se en: “ Menjar més vegetals, menys animals i cap o gairebé cap carn processada, ni aliments superfluus”