Correu

La pandèmia, un dels grans temes de la 25a Setmana de la Ciència

La pandèmia és un dels grans temes que es tracten a la 25a edició de la Setmana de la Ciència que aquests dies té lloc al Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic.

La pandèmia és un dels grans temes que es tracten a la 25a edició de la Setmana de la Ciència que aquests dies té lloc al Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic. En el marc d’aquesta iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) es porten a terme diversitat d’activitats de disseminació científica.

Els estudiants i l’alumnat de secundària i batxillerat de la nostra escola s’hi han sumat amb tot tipus d’iniciatives que els permet viure la ciència. Aquest any, han entrat en el món dels (Corona)virus, s’han endinsat en la gestió de residus en temps de Covid i s’han submergit en el món de les vacunes i del contagi del Covid-19 per aerosols.

La Setmana de la Ciència, que al Col·legi Sant Miquel dels Sants s’allargarà fins divendres 20 de novembre, és una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI).
 

 

Tornar a la home