Correu

Comença la Setmana de la poesia al Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic

Des d'aquest dilluns, 20 d’abril de 2020 i fins al proper diumenge 26 d’abril de 2020.

El Col·legi Sant Miquel dels Sants acull des d'aquest dilluns, 20 d’abril de 2020, i fins al proper diumenge 26 d’abril de 2020, una nova Setmana de la Poesia. Durant aquesta setmana, els nens i les nenes, les famílies, l’equip docent i l’equip no docent d’elpetitmiquel, així com joves, docents, no doencts i famílies del Col·legi de Sant Miquel dels Sants viuran Sant Jordi i la Setmana de la Poesia. Hi haurà poesia, el tradicional Certamen literari, booktubers, recitals, cançons, tallers i una xocolatada en la distància.

Un seguit de propostes que aquest any caldrà viure d’una altra manera, si bé no hi faltaran els dracs, les roses i la poesia. És un Sant Jordi connectat en la distància i del qual se'n deixarà constància a través d’aquest espai creat per a l’ocasió. És el primer Sant Jordi virtual de la nostra escola. Un Sant Jordi i una Setmana de la Poesia que ha despertat inquietuds, creativitats, emocions i noves experiències.

Esperem que gaudiu tant d’aquesta Setmana com nosaltres! Bona Setmana de la Poesia! Per a més informació podeu consultar el programa d’actes des d’aquí!

 

Tornar a la home