Correu

Sessions informatives sobre IB® obertes a tothom

Ets docent i t’interessaria saber més sobre el Batxillerat Internacional® (IB)? Dissabte 14 de març, en el marc de la Jornada de Portes Obertes, t'oferim dues sessions informatives sobre IB®,a les 11h i a les12.30h.

Ets docent i t’interessaria saber més sobre el Batxillerat Internacional® (IB)? Dissabte 14 de març, en el marc de la Jornada de Portes Obertes, el Col·legi Sant Miquel dels Sants t’ofereix dues sessions informatives sobre IB®. La primera tindrà lloc a les 11h, mentre que la segona serà a les 12.30h.

En el marc de la Jornada de Portes Obertes, que tindrà lloc aquest dissabte 14 de març de 10h a 14h, el Col·legi Sant Miquel dels Sants oferirà dues sessions informatives sobre Batxillerat Internacional® (IB) obertes a tothom que hi tingui interès. La primera sessió tindrà lloc a les 11h, mentre que la segona serà a les 12.30h.

L’IB® són estudis homologats internacionalment i reconeguts per la majoria d’universitats del món. Compten amb la garantia de rigor de l’organització internacional i són avaluats externament. Es tracta d’un currículum ampli, equilibrat i interdisciplinari que permet adquirir una visió integral i crítica del coneixement i connecta amb la realitat i les problemàtiques d’un món globalitzat.

Els estudiants de batxillerat del Col·legi Sant Miquel tenen la possibilitat de cursar, de forma conjunta, el Batxillerat estatal (LOMCE) i el Batxillerat Internacional®. Aquest curs 19/20, el Col·legi Sant Miquel ha estat el primer de tota la Catalunya Central en incorporar el Batxillerat Internacional® (IB®) a la seva oferta docent.

Per a més informació sobre l’IB® a Sant Miquel i/o les sessions informatives podeu contactar amb l’escola a través del telèfon 93 886 12 44 o del correu electrònic stm@santmiqueldelssants.cat

 

Tornar a la home