Correu

Anna Brusosa participarà a l'Olimpíada estatal de Biologia

Brusosa participarà a la fase estatal d’aquest certament (XV Olimpiada Española de Biología, OEB) que es celebrarà a Bilbao del 26 al 29 de març.

Després de quedar primera en la fase teòrica de l’Olimpíada de Biologia celebrada a la UVic i segona a l’Olimpíada de Biologia de Catalunya (OBC), l’Anna Brusosa participarà a la fase estatal d’aquest certament (XV Olimpiada Española de Biología, OEB) que es celebrarà a Bilbao del 26 al 29 de març, juntament amb cinc estudiants catalans més.
Abans de participar a la final estatal, l’Anna i els altres cinc estudiants catalans classificats assistiran a un parell de jornades formatives que impartirà professorat de la comissió organitzadora de l’OBC, amb la finalitat d’arribar-hi més ben preparats.

Els guanyadors de l’OEB podran participar posteriorment a la 31st International Biology Olympiad (IBO) que tindrà lloc a Nagasaki (Japó) del 3 a l'11 de juliol de 2020, o bé a la XIV Olimpiada Iberoamericana de Biología (OIAB) que se celebrarà a la San José (Costa Rica) del 6 al 12 de setembre de 2020.

L’Olimpíada de Biologia de Catalunya (OBC) és una iniciativa de la Societat Catalana de Biologia, amb el suport del Col·legi de Biòlegs de Catalunya i les universitats catalanes amb estudis de biociències, la UVic-UCC entre elles, i està dirigida a l’alumnat de 2n curs de Batxillerat
 

 

Tornar a la home