Correu

El Col·legi Sant Miquel presenta el seu Horitzó 2030

La sala Joaquim Maideu de l’Atlàntida acollirà aquest dijous 21 de novembre la presentació de l’Horitzó 2030 del Col·legi Sant Miquel dels Sants. Reserva la teva entrada.

La sala Joaquim Maideu de l’Atlàntida acollirà aquest dijous 21 de novembre la presentació de l’Horitzó 2030 del Col·legi Sant Miquel dels Sants. I és que l’escola és a punt de tancar l’Horitzó 2020 per inaugurar l’Horitzó 2030 fruit d’un llarg procés de debat, reflexió i anàlisi en el qual han participat l’equip docent, l’equip no docent, les famílies, l’alumnat i la direcció, així com el Consell Escolar i el Patronat.

L’Horitzó 2030 és un document de gran importància per a totes aquelles persones vinculades al Col·legi, ja que és el document que ha de guiar la línia estratègica de l’escola en els propers deu anys. D’aquí que el centre ha organitzat una presentació per tal de compartir el document amb tota la comunitat.

L’Horitzó 2030 del Col·legi Sant Miquel dels Sants gira al voltant de quatre àmbits de treball: el coneixement, les persones, els entorns d’aprenentatge i les estructures organitzatives.

L’acte, que tindrà lloc a les 20h, és obert a tothom, si bé les entrades són numerades i limitades. Per assistir només cal confirmar l’assistència a través del telèfon 938 861 244 o del correu electrònic H2030@santmiqueldelssants.cat. També es pot confirmar directament des d’aquí: https://bit.ly/2CQtxWH.
 

 

Tornar a la home