Correu

30è Premi ARC de narrativa infantil i juvenil Miquel Martí i Pol

Aquest diumenge 10 de novembre, dins el marc de les Jornades del poeta Miquel Martí i Pol 2019, s’han lliurat, al teatre Eliseu de Roda de Ter, els Premis literaris, artístics i pedagògics.

El 30è Premi ARC de narrativa infantil i juvenil, en la categoria de 3r i 4t d’ESO, l’ha guanyat l’alumna Mariam Drissi, de 3r d’ESO, amb l’obra “A dues passes” i l’alumna Marta Saborit n’ha quedat finalista amb l’obra “Pensar un després”.
D’altra banda, en la categoria de 1r i 2n d’ESO, l’alumna Xuelei Bi n’ha estat finalista amb l’obra “Créixer escrivint”. Les tres han rebut un diploma i un llibre de regal.
Oriol Prat, guanyador del 35è Premi de poesia Miquel Martí i Pol, amb “Dies hàbils”, ha explicat, al recollir el premi, que ell va obtenir un premi de poesia de mans del poeta de Roda de Ter quan anava a l’Institut. Des del Col·legi trobem molt important engrescar el nostre alumnat a participar en els diferents certàmens literaris que se celebren a Osona i arreu del país per tal de potenciar-ne les seves habilitats literàries. Perquè quan parlem de joves, i prenent els mots del poeta: “Tot està per fer i tot és possible”!
 



 

Tornar a la home