Correu

Carme Rubio parlarà d’Àngels Anglada, Anna Dodas, Najat El Hachmi i Irene Solà a la nova biblioteca del Col·legi Sant Miquel

La nova biblioteca del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic acollirà dimecres 3 d’abril, a partir de les 20h, la trobada literària "Quatre escriptores osonenques amb una aportació significativa a la literatura”.

La nova biblioteca del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic acollirà dimecres 3 d’abril, a partir de les 20h, la trobada literària "Quatre escriptores osonenques amb una aportació significativa a la literatura”, centrada en les figures d’Àngels Anglada, Anna Dodas, Najat El Hachmi i Irene Solà.

L’acte, presentat per Carme Codina, professora de Literatura del Col·legi Sant Miquel, anirà a càrrec de Carme Rubio, crítica literària, professora de la UVic-UCC i codirectora de les col·leccions Tant de gust .... i L’Onada, de les Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

Àngels Anglada, Anna Dodas, Najat El Hachmi i Irene Solà pertanyen a generacions diferents i s’han apropat a la literatura des de personalitats i interessos diversos, però cadascuna d’elles són o s’estan convertint en una peça substancial en el camí cap a la gran literatura.

La trobada, que ha estat coorganitzada pel Col·legi Sant Miquel dels Sants i l’Ateneu de Vic, és oberta a tothom.


 

 


el-fil-dariadna.pdf

Tornar a la home