Correu

El Col·legi Sant Miquel dels Sants inaugura “B R O S S A” el marc de la Jornada de Portes Obertes

El Col·legi Sant Miquel dels Sants acull aquest dissabte 16 de març, de 10h a 14h, una nova Jornada de Portes Obertes.

I, entre la diversitat de propostes que s’hi portaran a terme, destaca la inauguració de l’exposició “B R O S S A”, un projecte creatiu vinculat a la Fundació Joan Brossa, en commemoració dels 100 anys del naixement de l’autor.
L’exposició recull més de 90 obres realitzades pels estudiants de 1r de batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants que han creat poemes visuals amb l’objectiu de retre un homenatge al poeta. Aquesta mostra es podrà veure a partir de dissabte 16 de març a la sala d’actes de l’escola.
Les persones que aquest dissabte visitin l’escola amb motiu de la Jornada de Portes Obertes podran participar en el concurs per seleccionar les 3 obres que es publicaran al llibre que l’escola edita a en el marc de Sant Jordi 2019.
La Jornada de Portes Obertes és una oportunitat per conèixer l’escola, visitar les aules i les instal·lacions i parlar amb els professors. I, aquest any, la Jornada de Portes Obertes al Col·legi Sant Miquel dels Sants també és una oportunitat per endinsar-se en les noves instal·lacions com és el cas de la nova biblioteca i de conèixer una mica més les noves propostes de l’escola com és el Batxillerat Internacional® (IB).
 




 

Tornar a la home