Correu

El Col·legi Sant Miquel dels Sants posa en marxa un bloc dedicat a la Recerca

Coincidint amb la Jornada de Recerca 2018, celebrada dissabte 15 de desembre, el Col·legi Sant Miquel dels Sants ha posat en marxa un bloc dedicat a la Recerca.

El bloc s’ha creat amb una doble finalitat. Per una banda donar visibilitat als Treballs de Recerca realitzats pels estudiants de 2n de Batxillerat del centre. I, alhora, esdevenir un espai amb informació per als estudiants que han de fer front al Treball de Recerca.

El bloc, que busca potenciar la recerca i la mirada investigadora als estudiants de Batxillerat, dona continuïtat a la col·lecció In_certeses que el centre va començar a editar l’any 2014.

Des del Col·legi s’entén fer recerca com estar en camí cap a la veritat, sense posseir-la. La recerca com una manera de perfeccionar i acotar les incerteses.

Tal com es recull des del mateix bloc, fer recerca, investigar, vol dir fer-se preguntes sobre les coses, plantejar-se un qui, un què un quan, un per què o un com sobre algun aspecte de la nostra realitat o del passat. La recerca ha de permetre donar resposta a aquestes preguntes. Investigar implica buscar i ordenar informació, relacionar-la i interpretar-la.

El bloc ®Recerca Sant Miquel dels Sants està disponible des d’aquí.

 

 

Tornar a la home