Correu

Alumnes del Batxillerat de Ciències i Tecnologia participen a la Physics Masterclass

Vuit alumnes de la nostra escola participants s’han introduït en el món de la física de partícules i en els descobriments realitzats al CERN.

Organitzada per l’Institut de Física d’Altes Energies (IFAE) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), els vuit alumnes de la nostra escola participants s’han introduït en el món de la física de partícules i en els descobriments realitzats al CERN.

El passat 26 de febrer, vuit alumnes que cursen el Batxillerat de la modalitat de Ciències i Tecnologia van participar a la Physics Masterclass, una jornada pensada al voltant de la física de partícules. Durant l’activitat han pogut conèixer investigadors de física de partícules, aprendre a analitzar dades reals de l’experiment ATLAS de l’LHC i connectar amb el CERN i amb altres universitats europees via videoconferència en anglès per posar en comú els resultats. Els nostres alumnes han valorat molt positivament aquesta experiència. Potser un d’ells podria ser, en un futur proper, un físic o física de partícules.
 









 

Tornar a la home