Correu

La revista elpetitmiquel dóna la benvinguda al 2018 amb un número nou

La publicació editada per Publicacions del Col·legi Sant Miquel dels Sants recull algunes de les iniciatives més destacades del curs 2016-2017.

Elpetitmiquel s’acomiada de l’any i dóna benvinguda al 2018 amb un número nou de la revista elpetitmiquel. La publicació editada per Publicacions del Col·legi Sant Miquel dels Sants recull algunes de les iniciatives més destacades del curs 2016-2017.

La revista elpetitmiquel, que edita elpetitmiquel i que porta per títol el nom del mateix centre, s’acomiada del 2017 amb un número nou que recull alguns dels projectes que, des de tots els cicles, s’han portat a terme el curs 2016-2017 amb la voluntat de desvetllar les intel·ligències, d’ensenyar a conduir els sentiments i de descobrir la importància dels valors que conformaran els nens com a individus preparats per adaptar-se a qualsevol model social del futur.

Entre d’altres temes, la revista número 13 d’elpetitmiquel es fa ressò del projecte col·laboratiu Iugoslav wars i la seva materialització a Catalunya i al nostre centre. Aquest número també conté alguns articles o projectes que tracten específicament de com l’art ajuda a transmetre les emocions i el coneixement, i també ajuden els països a construir la pau, com es fa palès en alguns dels projectes com són el Guernica de Picasso, o bé la veu de David Fontseca, director del documental To Kyma. Rescat al mar Egeu i pare de l’escola.

El curs 2016-2017 la revista petitmiquel es va transformar en elpetitmiquel amb la voluntat d’ampliar el seu contingut a infantil i primària. La revista té per objectiu donar visibilitat als nens, als mestres i als pares, així com facilitar-los eines per continuar la tasca educativa en paral·lel a l’escola. Elpetitmiquel tracta temes educatius, de lleure, culturals, inclou entrevistes i activitats o projectes de les diferents seccions de l’escola.

 

 


epm-revista-13.pdf

Tornar a la home