Correu

Miquel Badia i Berta Espona, seleccionats pel programa, Bojos per la salut i l'alimentació

Els alumnes, Miquel Badia i Berta Espona, han estat seleccionats per participar en el programa Bojos per la salut i l’alimentació en el marc de Bojos per la Ciència de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Els alumnes, Miquel Badia i Berta Espona, que el curs vinent faran el primer de batxillerat de ciències, han estat seleccionats per participar en el programa Bojos per la salut i l’alimentació en el marc de Bojos per la Ciència de la Fundació Catalunya La Pedrera.

Ambdós van superar la segona fase de selecció que va consistir en una entrevista, efectuada a la Pedrera de Barcelona, per professors universitaris i investigadors.

El programa orientat a estudiants de Batxillerat amb vocació científica interessats en els estudis de medicina, infermeria, dietètica i nutrició, biologia, tecnologia dels aliments, psicologia, entre d’altres estudis vinculats a la salut, es desenvoluparà en sessions teòriques i pràctiques en diferents centres de recerca, centres hospitalaris i diverses institucions, com són la Fundació Alícia, l'Hospital Clínic de Barcelona, l'Institut d'Investigacions Biomèdiques Agustí Pi i Sunyer (IDIBAPS), la Universitat Rovira i Virgili (URV), Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya i la Fundació ABB especialista en trastorns de la conducta alimentària, els dissabtes pel matí, des del 14 d’octubre de 2017 al 28 de març de 2018.

Durant el curs coneixeran ben de prop la recerca en les principals malalties del s. XXI (càncer, diabetis, obesitat i malalties cardiovasculars) tot fent un especial èmfasi en la importància dels hàbits de vida saludables (bons hàbits alimentaris, activitat física i esport, evitar el consum de drogues i alcohol) per mantenir-se en un bon estat de salut i també en la prevenció de malalties.

http://bojos-salut.fundaciocatalunya-lapedrera.com/programa

 

Tornar a la home