Correu

Marc Brusosa, finalista del Premi Recerca de la Societat Catalana de Biologia

L’alumne de 2n de batxillerat biosanitari, Marc Brusosa i Baulenas, és un dels tres finalistes del Premi Treball de Recerca de la Societat Catalana de Biologia (SCB) .

L’alumne de 2n de batxillerat biosanitari, Marc Brusosa i Baulenas, és un dels tres finalistes del Premi Treball de Recerca de la Societat Catalana de Biologia (SCB) amb l’estudi titulat, Desenvolupament d’Eines d’Edició Genòmica per a l’obtenció d’una vacuna multivalent basada en Mycoplasma pneumònia. “Clonatge del gen bacterià, recA en un vector plasmidial”

Els altres dos finalistes han estat, Pau Abelló de l’Escola Joan Pelegrí de Barcelona, amb el treball, “La ictiodiversitat a la platja de Torredembarra” i Amanda Casanovas, de l’IES Jaume Balmes de Barcelona, amb el treball, “Com s’adapten les plantes a les condicions ambientals”.

Els tres finalistes rebran el guardó corresponent, el 11 de juliol durant el certament de La Nit de la Biologia, a la seu de la Societat Catalana de Biologia a Barcelona. En el decurs d’aquest acte es donarà a conèixer el guanyador i es premiaran també a diferents professionals de la investigació.

Marc Brusosa ha desenvolupat la part pràctica del seu treball, en el Centre de Regulació Genòmica (CRG) de Barcelona i coincidint amb el segon any del Programa Joves i Ciència, continuarà la seva recerca durant els propers mesos de juliol i agost, també al CRG.
 

 

Tornar a la home