Correu

BTX - Dos bronzes i resultats excel·lents dels alumnes de Sant Miquel dels Sants a l’Olimpíada de Biologia de Catalunya 2017

Uns resultats òptims que evidencien que els alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic saben que la biologia és clau per comprendre la vida.

Els alumnes 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic Eduard Antentas, Marc Brusosa, Ferriol Calvet i Helena Moreno han tingut una participació excel·lent a l’Olimpíada de Biologia de Catalunya 2017, tal com mostren els resultats generals publicats al web del certamen.

Eduard Antentas i Marc Brusosa, amb una medalla de bronze cada un d’ells, figuren en el quadre d’honor de la classificació general. I això no és tot. Als pòdiums d’Eduard Antentas i Marc Brusosa, cal afegir que tots quatre alumnes -Eduard Antentas, Marc Brusosa, Ferriol Calvet i Helena Moreno- són en el 1r quartil juntament amb els 90 millors alumnes dels 420 participants de tot Catalunya.

Uns resultats òptims que evidencien que els alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic saben que la biologia és clau per comprendre la vida i ho han demostrat de forma activa a l’Olimpíada de Biologia de Catalunya celebrada el mes de febrer d’aquest any.

El professorat del Departament de Ciències del Col·legi felicita els quatre alumnes “pels molts bons resultats aconseguits” subratlla Enric Roca, professor de Biologia.

L’Olimpíada de Biologia de Catalunya té com a objectiu principal estimular i implicar als estudiants de Batxillerat en el desenvolupament d’aquesta ciència, atès que resulta impossible comprendre la vida, analitzar els seus problemes i plantejar solucions sense un coneixement adequat de les principals qüestions biològiques, segons el web del certamen.
 

 

Tornar a la home