Correu

Olimpíada de Biologia

Eduard Antentas i Marc Brusosa, primer i segon de l’Olimpíada de Biologia.

Quatre alumnes del 2n de Batxillerat Biosanitari del col·legi Sant Miquel dels Sants, Eduard Antentas, Marc Brusosa, Helena Moreno i Ferriol Calvet, van participar aquest dissabte a la prova teòrica de l’Olimpíada de Biologia de Catalunya, que va acollir uns 400 estudiants de tot Catalunya repartits en 5 seus.

Eduard Antentas i Marc Brusosa van ser el primer i segon d’aquesta prova teòrica a la seu de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Ambdós s’han classificat entre els 20 millors i avui faran la prova pràctica.

El col·legi Sant Miquel dels Sants de Vic i l’Escola Aula de Barcelona són els 2 únics centres de Catalunya que tindran dos estudiants a la Fase final, que es farà a la Facultat de Biociències de la UAB a Bellaterra.

En l’acte de lliurament de premis hi van ser presents, Josep Bau, coordinador del Grau en Biologia de la UVic, Laura Dempere, Degana de la Facultat de Ciències i Tecnologia i els exalumnes del col·legi Sant Miquel dels Sants, Joan Castanyer, guanyador de l’Olimpíada Biologia a la seu de la UVic del 2016 i Mariona Colomer, guanyadora de l’Olímpíada de Biologia de Catalunya del 2015. Amdós estudiants van explicar la seva experiència com a participants en l’Olimpíada de Biologia de Catalunya i d’Espanya.

Adjuntem document PDF amb els Finalistes de l'Olimpíada de Biologia de Catalunya 2017.

http://mon.uvic.cat/lapunt/tres-participants-a-lolimpiada-de-biologia-de-la-uvic-ucc-es-classifiquen-per-a-la-segona-fase-de-la-competicio/



 


finalistes-olimpiada-de-biologia-de-catalunya-2017--1-.pdf

Tornar a la home