Correu

1r ESO - Intercanvi d'experiències i coneixements sobre l'ús de l'ipad a les aules GEMTIC de l'Escola GEM de Mataró i TIC TEAM del Col·legi Sant Miquel dels sants.

El dijous 10, ens van visitat l’equip GEMTIC de 1r ESO de l’escola GEM de Mataró amb l’objectiu d’intercanviar experiències i coneixements entorn de l’ús dels iPads en format 1x1 a les aules de Secundària.

Les dues escoles formem part de la Fundació Tr@ms.
L’equip TIC TEAM, format per alumnes de 1r d’ESO del nostre centre ha donat la benvinguda, a la sala d’actes, als professors i alumnes de Mataró. A continuació, els alumnes de Sant Miquel han ofert una visita guiada per la nostra escola que ha acabat amb un esmorzar, una bona manera per anar-se coneixent.
Després, hem iniciat una sessió de treball en petits grups d’alumnes i professors dels dos centres per tal de valorar la tasca dels equips TIC i analitzar els pros i contres de l’ús d’aquest dispositiu a les aules. Finalment, han plantejat la necessitat de continuar o no la tasca dels equips Tic a 2n d’ESO i han fet propostes de millora del treball dels equips.
Aquest intercanvi continuarà de forma virtual amb vídeo presentacions, tutorials i fòrums que els mateixos equips crearan amb l'objectiu de millorar l´ús dels iPads en el procés d’aprenentage a l’aula.
 






 

Tornar a la home