Correu

AMPA - III Premis Recerca

L'edició d'enguany del Premi de Recerca de l'Ampa de Sant Miquel dels Sants es vol dedicar especialment a Emili Vilà...

L'edició d'enguany del Premi de Recerca de l'Ampa de Sant Miquel dels Sants es vol dedicar especialment a Emili Vilà, pare compromès amb l'escola, actiu i participatiu amb les activitats de l'Ampa i especialment interessat i implicat en els treballs de recerca presentats pels alumnes de segon de batxillerat. Així, l'acte de lliurament del III Premi de Recerca Ampa 2014 que premia un treball de la categoria de Ciència-Biologia i un de la categoria de Socials-Humanitats, vol ser un homenatge a l'Emili Vilà i una mostra d'agraïment per la seva dedicació i implicació amb l'Ampa i l'escola.

VEREDICTE
PREMI DE CIÈNCIA-BIOLOGIA
El tribunal constituït pels doctors:
- Miquel Nofrarias, investigador del CRESA (Centre de Recerca en Sanitat Animal) que és una fundació pública creada entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Institut de Recerca Agroalimentària (IRTA).
- Àngels Leiva Presa, professora del Departament d’Indústries Agroalimentàries i Ciències Ambientals de Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic.
Han decidit per unanimitat que el treball guanyador és:

Vibrant en ressonància de XAVIER COROMINA


PREMI DE SOCIALS-HUMANITATS
El tribunal constituït pels doctors:
-Dr. Joan Carles Martori i Cañas, professor del Departament d'Economia i Empresa de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic.
-Dr. Josep Mª Reniu, Cap d’Estudis de Ciències Polítiques i de l’Administració de la Universitat de Barcelona i Director de l’Observatori dels Governs de Coalició (OGC)

Han decidit per unanimitat que el treball guanyador és:

Years of research reduced to minutes of search de
NATÀLIA CASTEJON
El premi era un e-reader!
FELICITATS NATÀLIA I XAVIER!!
I GRÀCIES A L'AMPA PER APOSTAR PER LA RECERCA AL COL.LEGI!
 



 

Tornar a la home